Spirit ekskursion

At møde sig selv

At tage på vandring med sig selv er en livs lang rejse.
En rejse der kan tage mange sving og bakke ture. Ofte er disse ture ikke den lige vej. Hvilket for mange mennesker kan føles forkert, og vi kan komme til at dømme vores egen vej som besværlig og uforståelig.

Men intet i vores rejse er forkert eller unødvendig. Alt har sin mening og plads. Det er bare ikke altid vi som menneske kan se det. Vi kommer til at bruge vores ego til at forstå og forsøge at skabe overblik, sammenhæng og finde løsninger på det vi ønsker at forandre.

Men sjælen er med. Den har det helt store overblik. Den ved godt hvorfor vi er i denne læring, på dette spor, denne rejse lige nu. Den ved godt at vi skal igennem denne proces for at vokse og udvikle os. Den ved også godt at vores fysiske krop blot er et sted den ”låner” for at få de erfaringer der skal til.

Som menneske kan det føles som en ulig kamp.

For vi mærker alt det der sker i vores mentale sind. Og tænker det er det der er sandheden. Samtidig mærker vi også alt det vi længes efter, men ikke tør gå efter, da det føles skræmmende og utrygt.
Derfor føles det for mange mennesker som en kamp at få livet til at føles godt. Det kan føles ensomt og skræmmende at begive sig ud på en opdagelses rejse i udvikling af og med sig selv.


Derfor er jeg som guide
med på hele rejsen

Og lige præcis derfor har jeg skabt SPIRIT EKSKURSION

Når vi som mennesker tager på ekskursion ved vi godt vi skal på tur. Vi forventer også at opleve en masse undervejs. Vi forventer også at opnå en vis portion indsigt på ekskursionen, vi skal på. Samtidig ønsker vi også at der er en der er der på turen. En der kan ledsage os, guide og vise os vej på ekskursionen. Så vi ikke fare vild.

Og det er lige præcis sådan det er på SPIRIT EKSKURSION 


Så snart vi tager på ekskursion i os selv. Begynder en rejse vi ikke har været på før, vi ved ikke hvor eller hvornår den ender. For med personlig udvikling er der aldrig en facitliste, eller et bestemt mål.
Vi er altid i udvikling.

Derfor vil jeg være din guide på turen uanset hvor længe du ønsker det. Også efter selve undervisningen er slut vil du have mulighed for min sparring.


Jeg har altid søgt helhed

Helheden til at forstå mig selv, mine medmennesker, omverdenen, livet og universet – alt hvad der ligesom omgav mig. Det er alt det SPIRIT EKSKURSION kommer til at byde på. Alt det jeg har samlet sammen af viden, indsigter, erfaringer, redskaber, øvelser. For mig er helhed også at koble alt det der netop gør os til mennesker. Derfor vil vi igennem SPIRIT EKSKURSION komme ind igennem de fire portaler, som gør os til mennesker med en sjæles udvikling.

Alle fire portaler er uadskillelige. De har alle indflydelse på os som menneske.
Derfor kan vi heller ikke fjerne en del, og tænke den er overflødig i vores udvikling.


Samtidig kan vi sagtens skrue på en del, og mærke at det har indflydelse på de andre.  Men vælger vi at få indsigt, viden og forståelse igennem alle fire portaler, vil vi se og mærke en helt anden udvikling og klarhed i vores liv.  Vi vil med tydelighed kunne se hvor det er vi er i ubalance, og vi vil kunne se hvor vi skal fylde os selv op, for at skabe den balance vi søger.

Jeg er af den overbevisning at arbejder vi med alle fire portaler, vil vi nå meget længere. Vi vil se os selv i helhed. Uden at skulle finde forklaringen alle mulige andre steder.

Alt er en del af os.  · Alle svar.  · Alle kanaler.

Men idet vi har lært at lukke ned i ren overlevelse, har vi også lukket ned for sider af os, der fra naturens side, kan finde frem til det der bor i os. Det er ikke entydigt hvad vi lukker ned for. Det er fuldstændig individuelt. Vi gør det der giver mening, så vi overlever i den verden vi er i.  Derfor er det også utrolig vigtigt at arbejde med alle fire portaler. Vigtigt at få klarhed igennem det hele. Mærke hvor det lige præcis er at du har brug for at være allermest opmærksom, nærende og kærlig over for dig selv.


Forløbet

Forløbet er online. Men da vi som mennesker er forskellige, og vores rejse her på jorden også er individuel, vil forløbet være skræddersyet til dig. Det betyder også at du ikke har en bestemt dato, hvor du skal være færdig med dit materiale. Materialet vil være tilgængeligt, så længe du har brug for det. Og du kan være en del af denne SPIRIT EKSKURSION så længe du har brug for det. 

opstart

Løbende opstart.
Kontakt mig for opstarts
session.

Opstarst sessionen:

Da hver af vores rejse er personlig, starter denne ekskursion med at finde ud af hvor det for dig, er bedst at starte. Derfor består din første session af en personlig guidning. En meditation og visualisering hvor jeg guider dig, og du bliver ført hen til den portal hvor du skal starte. 

Løbende guidens:

Hver gang du har afsluttet en portal bliver du guidet ind i hvilken portal du skal fortsætte med. Det betyder at du altid bevæger dig i den rigtige retning. At det forløb du er i gang med lige præcis passer til den udvikling du er i. 


Individuelle sessioner

En del af forløbet er også at du vil modtage individuelle sessioner.

Du vil modtage:
  • Energi rensninger
  • Essensvejledning
  • Coaching

FACEBOOK GRUPPE

Til forløbet vil der være en lukket Facebook gruppe. Der vil i som deltagere kunne spare med hinanden. Dele jeres proces i et fortroligt rum. Og følge hinandens rejse igennem forløbet.

I vil som deltagere starte i den portal, der er vigtig for hver af jer. Derfor vil jeres delinger selvfølgelig også tage afsæt deri. Dette vil skabe et levende og dynamisk rum for hver af jeres udvikling.

Jeg vil to gange om ugen svare på de spørgsmål der er kommet i gruppen henvendt til mig.

Igennem forløbet vil jeg lave live optagelser på siden. Med oplæg, inspiration til undervisningen, trækning af kort til gruppen, meditationer og visualiseringer.
Alt dette vi være ekstra udover det i får under hver portal.

Det jeg kommer med på facebook siden vil løbende blive annonceret med datoer og tidspunkt.

LIVS GUIDENING

Ved at være med på SPIRIT EKSKURSION sikre du dig min guidens, sparring, vejledning så længe du ønsker det.

Når du har afsluttet alle portaler med online undervisningen, bliver du inviteret over i en ny Facebook gruppe. Den gruppe vil være platformen til den fremtidig sparring.

Der vil jeg en gang om ugen svare på alle de spørgsmål der kommer.

Jeg vil fortsat komme på indimellem med inspiration, meditationer mm.


ENERGIRENSning

Rundt om vores fysiske krop er vores energikrop. Vores aura.
Det er det felt du kan mærke, hvis folk kommer for tæt på dig. Der hvor du kan opleve at din grænse bliver overskredet.

I vores energikrop kan der ligge energi lagringer fra andre mennesker. Fra vores tidligere liv og fra vores forfædre.
Alt dette ligger som mosaikker på vores energikrop.  Men det er ikke en del af os.

Vores energikrop er helt fin og ren når den ikke er fyldt med disse mosaikker. Uanset hvor de stammer fra og hvor mange lag der er, påvirker det vores liv. Vi kan blandt andet føle os trætte, udmattede. Magtesløse og fastlåste. Opleve vi ikke kommer nogen vegne i vores liv. Føle os ”kørt over”. Opleve vi ikke lever det liv vi ønsker. Mangle passion, inspiration og gnist. Opleve vi lever andres liv.

Det er meget individuelt hvordan det føles i vores liv at vores energikrop er fyldt med disse mosaikker.
Derfor er det også meget individuelt hvor mange rensninger der skal til. Samt være individuelt for hver deltager på forløbet hvad i har brug for, og hvor mange rensninger i skal modtage.

Dette er noget jeg først ved efter første rensning, og noget jeg aftaler individuelt med hver enkelt.

Sessionen foregår enten over telefon eller fysisk i mit atelier i Otterup.


ESSENS VEJLEDNING

Essensvejledning er en læsning på din fødselsdag.

Jeg vil igennem udregninger af tallene i din fødselsdag, kunne se på alle områder i dit liv. Hvilke udviklings potentialer du har, hvordan du opnår større balance i dit liv og hvad du skal være opmærksom på for at skabe flow, kontakt til dig selv og meget mere.

Denne session foregår ved at jeg inden modtager din fødselsdag og de fokus punkter du ønsker jeg belyser.

Selve sessionen foregår over telefon eller fysisk i mit atelier i Otterup.

Du vil efter sessionen have helt konkrete redskaber som passer lige præcis til dig og din udvikling.
GAVE


Umiddelbart efter du har tilmeldt dig SPIRIT EKSKURSION, vil du modtage en helt særlig gave fra mig.
Gaven består af en personlig guidning til dig og den proces du skal igennem og den rejse du påbegynder.
Samt redskaber du allerede ved tilmeldingen kan påbrgynde.
Jeg glæder mig så meget til at sende den til dig.

PRIS

Prisen for hele forløbet og den livs lange guiden er

Denne pris er early bird pris resten af 2021. 

Jeg tilbyder ratebetaling, som matcher din økonomi.