Spirit Ceremoni

Når mennesker er samlet sker der magiske ting. Energierne arbejder på et højt plan. Healing og lys kommer meget længere ud og vibrationelt skaber det ringe langt ud i universet.

De mennesker der er samlet, de mennesker vi møder – kommer altid på det rigtige tidspunkt. Det kan være med læring, erfaring, guidens eller som en følgesvend.


Til Spirit Cermonierne er jeg facilitator til det der skal ske.
Jeg er budbringer med de beskeder der kommer til den gruppe der vil være samlet. 

Der vil hver gang være et fast program. Men idet jeg ikke på forhånd ved hvad der vil komme af budskaber og indsigter til den enkelte eller gruppen, vil der være meget der ikke er fastlagt på forhånd.Tilmelding HVER GANG

Oplæg hver gang fra mig eller en udefra ift et særligt emne.

Varighed 3 timer pr gang.

Pris: 299 kr pr gang.

Lokation: Klintebjergvej 11, 5450 Otterup

Der vil også være mulighed for at booke mig rundt i landet. Hvis du ønsker at samle en gruppe mennesker, kommer jeg gerne ud og laver det på stedet hvor i er sammen.

Tilmeld eller kontakt
ÅBNE CERMONIER
Fast program hver gang:

Kort læsning med budskaber til gruppen der er samlet.
Meditationer

Oplæg – med temaer som jeg præsentere, eller fra en jeg har inviteret til den særlige dag.
Let servering hver gang: Raw kage eller lignende
The - vand
Antal 5-10 personer pr. gang


KOMMENDE BEGIVENHEDER

Energi team

Vi tager på opdagelse i den feminine/maskuline  energi (også til herre), som er indgangen til at mærke os selv på langt flere planer. 

DE TRE HORMONTYPER

Kom i dybden og forstå dine hormontyper. Hvordan du med redskaber kan balancere dig selv og forstå dine handlinger og mønstre.

Spirit Master

Jeg kommer som Spirit master og giver jeres gruppe undervisning og viden om arbejdet med energi i et rum - i en klasse - i et team.