Under dette modul vil vi også arbejde med:

  • Afhængighed
  • Grounding
  • Kroppens signaler
  • Ritualer
  • De tre hormontyper
  • Din egen fornemmelse
  • Og meget mere


KROP

Vores krop har brug for den bedste næring. Det ved vi alle godt. Men i hverdagen kan det være svært at få prioriteret maden som en vigtig factor.

Men kosten er utrolig vigtig ift at få afstemt alt det der sker i vores fysiske krop, mentale sind og energi krop. Det hænger sammen. Den kost vi spiser, har indflydelse på vores mentale overskud, og på hvordan vores energikrop har det.

Derfor er indsigt og viden om kosten vigtig viden i denne portal.

Du vil modtage hele 
mit kursus ”Fri af sukker”.

Det er et kursus som tager afsæt i en kost som er nærende for dig. Hvor du i løbet af ugerne vil blive opmærksom på dine mad mønstre. Kurset henvender sig ikke kun til mennesker, der oplever de spiser for meget sukker. Det er til alle, der ønsker opmærksomhed på deres kostvaner og ønsker at få balance igennem hele deres liv.

Du vil modtage opskrifter, med fokus på at det er uden sukker, gluten og mælk. Da de på hver deres måde går ind og påvirker vores krop, mentale balance og energikrop på uhensigtsmæssige måder.

Du skal ikke anse dette for et slanke modul. Det er ikke det der er fokus på. Men de fleste mennesker oplever dog, at de taber sig, da deres kostvaner ændrer sig. Fokus er at få skabt balance i din krop, da det har indflydelse på de andre portaler.


ØVELSER OG REDSKABER

I alle portalerne vil du modtage forskellige øvelser til at understøtte din proces.
Du vil få konkrete redskaber, som bygger videre på undervisningen i portalerne.
Igennem hele EKSKURSIONEN vil du også modtage meditationer og visualiseringer. Som alle er med til at støtte dig igennem din rejse.