NYT REDSKAB TIL DIG

som ønsker at stå stærkt

bag din dine faglige kompetencer

Essensen af din faglighed

Essensvejledning 1:1

Du vil efter sessionen have helt konkrete redskaber,
som du kan bruge i din hverdag.

At blive set med alt det vidunderlige, der ligger i din fødselsdag skaber redskaber til din faglighed.

GRUNDTAL

Her kan du få et lille indblik i dit grundtal, som har en særlig betydning for dig. Dit grundtal er den dato, du er født. Hvis du er født på en dag som er dobbelt cifret, regner du tværsummen ud – ex den 23 = 2+3=5.
I selve essensvejledningen til dig ser jeg på over 40 forskellige beregninger med udgangspunkt på hele din fødselsdag. Dag, mdr. og år.
Tag et kig på siden her. Måske du allerede her kan genkende dig selv i dit grundtal. 

Du har en stor skabertrang. Det er vigtigt for dig at få din unikhed frem i alt, hvad du foretager dig. Du er en dygtig leder. Særligt, når du uddelegere de opgaver, du ikke selv holder af at udføre. Du har et stærkt vinderinstinkt.

Er positiv, nyder popularitet og belønning. Lyset og den vitalitet solen bringer er god for dig og din vækst.

2

Du har en særlig evne til at få de svære perioder, du tackler i dit liv til at blive til vækstperioder. Du oplever stor frihed i dit liv, når du lærer din baggrund at kende. Du har en særlig evne til at røre andre mennesker. Du trives rigtig godt med leg og sjov og kan lide at underholde i trygge rammer.

Du er omsorgsfuld og moderlig.

3

Du næres af vækst og ekspansion. Du elsker, når du har nok af det hele. Du er født til succes og skal derfor ikke arbejde hårdt. Du mærker ofte en indre boblen af glæde helt inde i din mave. Du er yderst gavmild og giver gerne til alle dem, du oplever, der mangler. 

Du snor dig igennem livet. Du har en stærk vurderingsevne og en meget høj etik og moral. Tænker meget. 

4

Du er eminent til abstrakt tænkning. Du ser alternative løsninger på alt, hvad du møder. Du har et meget holistisk syn. Et stærkt mentalt overblik og indhenter viden fra universet. Du er god til forandringer og omskiftelighed. Du har stor frihedstrang. Er nyskabende og god til at bryde normer og det traditionelle.

Du er i besiddelse af et stort hjerte og meget service mindet.

5

Du er som menneske meget nysgerrig anlagt. Du er god til at skaffe dig viden og formidle det. Du er eminent til udenadslære, kombineret med at du er klog, belæst og begavet. Du er meget kommunikativ og går absolut ikke op i hiraki eller dømmer dem, du møder. Du er meget åben og indstillet på de umiddelbare omgivelser.

Du er god til at danne erfaring mellem teori og praksis.

6

Du har en evne til at se tingene fra flere vinkler. Du har en særlig karisma over dig. Du har stor kærlighed til alt det, der er behageligt samt stor accept af det, der er i dit liv. Du mærker stor taknemmelighed, glæde og værdsætter æstetiske omgivelser meget højt. Du er meget arbejdssom.

Du ynder at være grundig, i alt hvad du laver. Særligt når det samtidig emmer af nydelse.

Du har en meget høje standarter i alt, hvad du foretager dig. Din intuition er meget stærk. Du er bevidst om at det ideelle findes i den indre verden. Du har evnen til at stille ind på en højere dimension rent universelt. Du ønsker fred og harmoni i verden. 

Du evner at formidle hengiven kærlighed til dine omgivelser samt heale det dine omgivelser måtte have brug for at få healet.

8

Du er den bedste ven og læremester. Du er eksperten, som har gået vejen selv i det, du lærer igennem livet. Du er meget passioneret og målrettet i det, du sætter dig for. Du er glad for traditioner og værdsætter dit eget selvskab. Du har en særlig evne til at se hele vejen frem til det mål, du har sat dig.

Du har en høj koncentration og en evne til at bestige de højeste bjerge.

9

Du elsker forandring. Hvis tingene ikke fungere omkring dig, får du skabt det, der virker. Du er yderst målrettet. Du går hele vejen til du er i mål. Du har en helt særlig power og energi omkring din person. Du ønsker fremdrift og er meget udholdende og effektiv.

Du er god til at italesætte det, der skal siges, så der ikke er nogen, der kan misforstå dit budskab.

ESSENSVEJLEDNING

Med udgangspunkt i DIG med fokus på dit potentiale og udviklingsmuligheder

DINE 10 STYRKER BAG DIN FAGLIGHED

Specielt designet til dig med afsæt i din personlige vidensbank.